Nu är jag en 70-åring

Igår fyllde jag 70 år och det har jag firat tillsammans med familj och vänner. Först med en traditionell gåsamiddag i Svängsta, därefter med middag, tal och uppträdande i Stockholm. Det har varit en mycket rolig helg tillsammans med en spännande blandning av människor som jag på olika sätt har träffat fram till idag.

En kommentar

  1. Stort Grattis i efterskott, finaste Sven! Du känner inte mig, men jag vill bara berätta att du är min stora idol och en fin förebild. Lyssnade på ditt sommarprat och blev så glad i hela mig av höra på det. Är adopterad från Korea, alltså asiat, och kvinna, och lesbisk, och kan ibland känna en hel del hopplöshet när det gäller vita män. Nu har jag ett nytt mantra som vänder hopplöshet till hoppfullhet! Sven Melander! Jag tänker på dig och allt bra du sagt, i sommarprat och dina videosnuttar. Vill bara att du ska veta att du gör skillnad. När jag blir arg och vill köpa en k-pist och skjuta ner alla NMR-are och andra skitstövlar till vita män, då tänker jag Sven Melander och så känns det genast hoppfullare. Jag vill att min 2-åriga son ska bli som du när han blir stor. Ska börja kalla honom Mini-Sven. Nä, skojar bara, det kanske är att gå lite åt stalkerhållet.
    Tack för att du orkade läsa allt det här, å ett stort tack från djupet av mitt hjärta att du är så klok, omtänksam och insiktsfull. Du är in fin människa och en skojig en med! Heja dig!
    Varma hälsningar,
    Agneta Heinrich

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s